Krankørsel i Frøstrup og Thisted omegn

Vi udfører alt indenfor krankørsel, kranarbejde og grabarbejde. Vi har en 30 tm kran der har en rækkevidde på op til 17 m. Vi løfter og grabber gerne dine ting ud og ind af haven, så du undgår at få ødelagt græsplænen og fliser. Vi hjælper f.eks. gerne med læsning og bortskaffelse af haveaffald og byggeaffald, med vores grab til kranen.

Vi holder til i Frøstrup, dog strækker vores service sig også til Thisted, Fjerritslev og resten af landet. Så uanset hvor du er, kan du altid kontakte Kims Containerservice for effektiv krankørsel.

Mange muligheder med krankørsel

Skal du have flyttet, eller løftet et skur ind eller ud af din have, klarer vi også det for dig. Vi løfter gerne din båd i vandet om foråret og op igen til efteråret. Vi kommer også gerne ud til stævner og hjælper med at løfte både af og på bådtrailere.

Har du behov for at arbejde i højden, kan vi også tilbyde løft i mandskabskurv. Så kan du fx let komme til at beskære træer eller rense tagrenden. Vi hjælper gerne, uanset om du er privat, erhvervsdrivende eller boligforening. Kurven er naturligvis godkendt til arbejde i højder. 

Som noget nyt har vi fået et fældehoved til kranen, hvor vi kan holde om træet mens vi saver den ned i små stykker, hvilket er særdeles effektiv hvis ikke der er plads til at fælde træet, eller hvis træet f.eks. hælder ind over et hus.

Hvis det ønskes, kan vi tage træet væk i en arbejdsgang.

Kranen kan også bruges til at løfte gamle spær ned fra taget og løfte nye op.

Kontakt os i dag for effektiv krankørsel

Hvis du står overfor en opgave, der kræver en kran, er vi her for at hjælpe. Vores vognmænd er klar til at løfte dine udfordringer og opgaver på en sikker og effektiv måde.

Kontakt os i dag på 40 40 11 06 for en snak om dit behov for krankørsel. Du kan også sende en besked via vores kontaktformular eller direkte til kim@kimscontainerservice.dk. Vi ser frem til at høre fra dig så vi kan hjælpe med din opgave.