Salg af træpiller i Frøstrup, Thisted og resten af landet

Vi tilbyder levering og salg af træpiller og træbriketter til konkurrencedygtige priser i Frøstrup, Thisted, Fjerritslev og resten af landet. Vores piller og briketter kan bruges til fyr, brændeovn & pejs.
Træpillerne egner sig også særligt godt til at strø ved heste, da de er fremstillet af rent træ.

Vi forhandler udelukkende træpiller, der er fremstillet på bæredygtig vis, for at skåne miljø og klima.

Vi sælger bla. kvalitets træpiller som vi selv importerer. Vi har 6mm og 8mm træpiller med rigtig god brændværdi. Træpillerne leveres i poser, bigbags eller blæses ind i jeres silo. Pallerne leveres med 896 kg. på pallerne i 16 kg poser.

Levering og salg af træpiller efter behov

Vi kan tilbyde at levere træpillerne via krankørsel eller ved at køre dem ind med vores trucks. Du kan selvfølgelig også afhente den mængde træpillerne du ønsker på vores lager i Frøstrup.

Briketter

Vi sælger kvalitets briketter, som vi selv importerer. Briketterne er i poser med 10 kg og på paller med 960 kg. Leveringen af briketterne sker efter dit ønske. Vi kan føre dem ind via krankørsel eller ved at køre dem ind med vores trucks. Du kan selvfølgelig også afhente den mængde briketter du ønsker på vores lager i Frøstrup.

Flis og brænde

Vi sælger også brænde og flis. Brændet kan leveres i de mål og trætyper du ønsker. Vi leverer også gerne kløvet brænde. Vi udlejer også container til sankning. Vi har også flis til brændsel og afdækning.

Brændsel til store og små

Hos Kims Containerservice kan vi levere lige den mængde du har brug for. Uanset om du er privatkunde, erhvervsdrivende eller ønsker en kontraktløsning til et fjernvarmeanlæg, er vi leveringsdygtige.

Prisvenlig salg og levering af træpiller og briketter

Har du behov for en prisvenlig levering af træpiller, briketter, brænde eller flis? Vores udvalg omfatter miljøvenlige løsninger i forskellige størrelser og leveringsformer. Vores fleksible leveringsmuligheder inkluderer krankørsel eller ordinær levering via trucks, samt afhentning på vores lager i Frøstrup. Uanset om du er privatkunde eller erhvervsdrivende, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ring i dag på 40 40 11 06 for at bestille brændsel. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular her på siden eller direkte til kim@kimscontainerservice.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.