Sand og grus

Vi sælger og leverer alt inden for sand og grus. Vi har bl.a. stabilgrus, perlegrus, 20-40 mm grus, 40-60 mm grus, bundsten, sand, strandsand, pussand, støbesand, støbemix, knust asfalt og kampsten. Vi har også special kosand, som anvendes i stalde med løsdrifts køer. Derudover har vi også faldeunderlagsgrus til legepladser. Vi har mange typer af granit. Vi har rød, sort og grå granit, som kan leveres i flere forskellige størrelser.

Stenmel

Vi sælger og leverer stenmel. Stenmel er særdeles velegnet både som stabilt underlag under fliser eller skærver. Derudover er stenmel er et fantastisk belægningsprodukt til stier og gangarealer. Du kan også anvende stenmel mellem fliserne i stedet for sand. Denne fuge bliver så mere kompakt og stabil. Stenmel har mange former for anvendelsesmuligheder. Vi hjælper gerne med at lægge stenmelen ud med kran på evt. stier i haven.

Knust asfalt

Vi sælger og leverer knust asfalt som er rigtig godt til at lave veje af.
Vi kan lægge knust asfalt med vires vejskraber som gør at du får en fantastisk stabil vej som ikke støver u de tørre perioder.

Muslingeskaller

Vi hjælper gerne med at lægge skallerne ud. Vi leverer til flere ridehaller og udendørs ridebaner. Skallerne kan f.eks. også bruges som dræn på marker.

Kosand

Vi sælger kosand, som anvendes i stalde med løsdrifts køer. Vores kosand har en meget lille vægtfylde hvilket gør at den ikke bundfælder så nemt i gyllen. Og ikke skaber de samme problemer i stalden og i gyllebeholderen som en kosand med en stor vægtfylde gør.

Se træpiller